Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 11 jan 09, 10:44

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Tviler egentlig på at du har noen som helst peiling på markedsføring. Etter selv å ha studert emnet og jobbet med det, kan jeg forestille meg hvor mye publikumsbilder har å si for helhetsinntrykket av en kamp og at det er sterkt undervurdert (i likhet med publikums øvrige bidrag). 25 000 er hvertfall ingen stor sum i den sammenhengen.

Du kan bare ta en hvilken som helst konsert, hvordan publikummet reagerer er mesteparten av hvordan helhetsinntrykket for konserten blir.

Sukk. La oss ta det sakte og godt så alle sammen får det med seg denne gangen: Jeg har ALDRI sagt nei til bruk av bengalske lys. Hverken på stadion eller i markedsføringsøyemed. Så igjen: JA til bengalske lys på stadion og i markedsføringsøyemed!

(Men, og dette var poenget mitt: Det skal være i lovlige og kontrollerte former - uten bøter.  Bruk heller de 25 000 ekstra kronene på noe kult.)

Og ja, selvsagt har publikumsbilder mye å si i markedsføring (jeg har da heller aldri sagt noe annet!).
Og ja, en konsert der publikum ikke gir bandet noen positiv respons kan bli ganske så kiip (hva er sammenhengen mellom publikumsrespons og bengalske lys på et bilde i markedsføring, forresten?)

PS! Du har sikkert peil og er flink siden du har både studert og jobbet med markedsføring. Når det er sagt kan jeg legge til at det har jeg óg; faktisk i mer enn 10 år... Wink  

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f