Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

madcow

A-lagspiller

Ble medlem: 28 aug 06
Innlegg: 535

Lagt til: 07 nov 08, 15:10

Opprinnelig postet av ajg

På medlemsmøtet i PH ga klubben følgende grunner til at vi ikke kunne flytte over til motsatt side:

- Fredrikstad Blad har betalt for å ha tribunenavnet til PH-tribuna. Dersom vi skulle bytta side måtte kontrakten med FB reforhandles.

- Alt av skilt og reklame både på tribunen og vantet måtte i tilfelle flyttes over på motsatt side.

- Det ville oppstått problemer i forhold til kiosk og toaletter. Skulle bortesupporterne flytte over til dagens FB-tribune måtte det blitt bygd egne toaletter og kiosk til dem der.

Ingen velvillighet fra klubbens side altså. De må ha sinnsykt dårlig økonomi når de ikke engang har råd til slike tiltak som dette. Virker nesten som de driter i egne supportere. Økonomi er imidlertid intet problem i Plankehaugen, og de burde definitivt stilt med både penger og dugnadsånd til disse tiltakene. Men den gang ei.

Siden vi ikke fikk bytte side kom det opp forslag om å sette opp sidevegger på FB-tribunen, slik det er på motsatt side. Dette med sidevegger er jo egentlig grunnen til at vi vil flytte over også. Dette var imidlertid heller ikke aktuelt for klubben på det nåværende tidspunkt pga økonomi.

Så det enkleste slik situasjonen er per i dag vil være om Plankehaugen selv bidrar til å få opp sidevegger på FB-tribunen. For penger har plankehaugen mer enn nok av! Dette vil da bli den beste investeringen plankehaugen har gjort noensinne. For det er sinnsykt viktig og ha gode lyd- og akkustikkforhold.

som nevnt på møtet på 1903 (forrige medlemsmøte) så var det vel HELT greit for F-B å bytte side, men derimot var det ikke det for DNB, da forventet DNB en bedre avtale som kostet de mindre penger..

---------------------------

Ja Rekti...


- FFK / LFC / Østsiden -


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f