Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Biscuitman88

A-lagspiller

Ble medlem: 09 aug 04
Innlegg: 281

Lagt til: 05 nov 08, 14:25

Opprinnelig postet av jambo

Jeg beklager på det sterkeste men ALLE inndisier peker mot BRH. Og er det ikke dere så vet dere nok vanvittig godt hvem det var og da får dere fortelle det så slipper dere å bli mistenkt lenger. Samme hva dere sier eller ikke så har dere et vanvittig stort problem med å bevise det motsatte.

Nå er det nå engang slike at i rettsstaten Norge er man (hvertfall i teorien) uskyldig inntil det motsatt er bevist. Bevisbyrden lligger IKKE på den tiltalte/mistenkte. Det vil si det er opp til ordensmakten å bevise skyld - og ikke opp til en mistenkt å bevise uskyld.

Videre er indisier - selv sterke indisier - ikke å regne som bevis, og en sak bygget kun på dette vil blir (eller skal hvertfall i teorien bli) avvist av domstolen..

 

Opprinnelig postet av jambo

Og til dere som synes pyro er så flott og ufarlig. Hva om en av dere som fyrer opp dette blusset mister balansen der dere står og hopper med blusset høyt hevet over hodet. Tviler på at en eneste en av dere frivillig ville fått dette i nakken, på hodet eller noe annet sted på kroppen. Det er faktisk JÆVLIG farlig samme hva dere mener. Dersom man tillater blussing på tribunen så vil det automatisk bli mye mer av det, og det vil oppstå flere skader som følge av blussing.

 

 

Her var det mye OM og HVIS..

Men hva HVIS en meteor treffer en av PH's blussende medlemmer i hodet før kampstart og han mister blusset ned i nakken på en av ballguttene?

Hva HVIS du under matlaging hjemme mister balansen, mister kjøkkenkniven ut vinduet - hvorpå den treffer en sjåfør av en cabriolet i øyet slik at han mister kontrollen og meier ned en hel skoleklasse??

Klart dette ble veldig dumt, men bare understreker hvor dumt det blir. Blusset ble IKKE fyrt opp PÅ tribunen, og de eneste i umiddelbar nærhet var ultras-gutta selv!!

 

 

 

---------------------------

FFK - Norgesmester 2006!
Reading FC - pride of Berkshire!!!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f