Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 04 nov 08, 22:02
Endret: 04 nov 08, 22:03
Endret av: Lars 29

Opprinnelig postet av Martin_


Hvilke isfronter? Vi har en god dialog med styret, og det har vi hatt i hele år. Det er dere her inne som bruker energien deres på oss.

 Snakket selv med styremedlemmer i PH etter kampen mot Lyn. Og de er faktisk dritt lei Martin. Så de er faktisk ikke like happy som det du tror. Er bare ikke tantene her inne som reagerer. Medlemmer i styret føler at PH reglement ikke blir overholdt av dere, og at dere til tider skaper en dårlig stemning på feltet. Det at medlemmer av dere viser fingeren til Glenn, dere hopper og dytter så mye at  en unge rundt dere faller ned og slår seg, ( det har også skjedd før ) fyring av rakett og blussing på nedre del av tribune, gjør ikke akkurat samarbeids klimaet noe bedre.

Det jeg synes er værre er at dere forvarer blussinga, dere tar ingen selvkritikk og heller kritiserer de som har reagert på dette. Jeg må bare si at jeg er dritt lei at dere turer fram og tror at dere kan gjøre som dere vil. Håper at styret i PH rett og slett får fjernet dere fra feltet. Dessverre så er ikke styret i PH spesielt sterkt for tiden, men håper nå etterhvert at det kommer inn mer kompetanse i styret.

Synes ikke dere med deres væremåte har noe på PH feltet å gjøre. Dere viser så tydelig at dere driter i deres medsupportere og at dere gjør kun det dere som passer dere. Dere glemmer at dere faktisk er i utrolig mindretall. Da kan man faktisk ikke være så eplekjekke som dere er.

Jeg avslutter forresten diskusjonen om hva som kjennetegner en Ultras. Visse her inne mener at det kun er de som blusser, hopper og trommer som er en Ultras supporter. Og at det kun er den italiensk inspirerte Ultras kulturen som er den riktige. Blir bare for dumt da å argumentere videre mot slikt viss vass.Og da gidder jeg ikke å bruke mer energi på det. Ultras VIF er faktisk også en Ultras gruppering uansett hva enkelte sier her inne. De har ikke kalt seg det tilfeldig eller for morro skyld! Kjenner flere som er med der faktisk, så jeg vet hva jeg snakker om.

Men dere i den "nye generasjonen" har sikkert rett i dette også. Dere vet jo best!      

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f