Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars 29

Juniorspiller
Ble medlem: 21 jul 06
Innlegg: 176

Lagt til: 04 nov 08, 12:50
Endret: 04 nov 08, 12:53
Endret av: FFK1903

Opprinnelig postet av Supreme NTM
Det lange innlegget

Gjort meg bort tidligere? Javel. Føler vel jeg har vært veldig saklig i debatter her. Men dere takler jo ikke kritikk. Gøy du beskriver hva som er Ultras. På hvilken måte er gutta på Ultrasbussen ikke Ultras? Fordi de ikke hopper eller trommer? Fordi de ikke er den italiensk inspirerte utgaven av ultas? Morsom du, når du tydligvis ikke har peiling selv.Har vært med på flere turer med disse og de er nok mer hardcore ultras enn du noengang vil bli.Noen er fra den gamle blåbussen, men de fleste er faktisk ikke det.Tror nok det er du som har missforstått ultrasbegrepet litt. Har også lest hva sosiologen har skrevet. Tror vel heller ikke du bør legge all din mening på hva en jente har skrevet.

At dere blir betegnet som unge/barn etc blir forsterket av deres oppførsel. Barn er ofte i opposisjon til voksne. Og dere har gjort nok nå. På tide at hele PH rydder opp før deres " guttestreker " utvikler seg.

Mod: Jeg ber på mine såre, såre knær om at dere slutter å sitere i huet og ræva hver gang dere skal svare på noe. Selv med bredbånd tok det en liten evighet å laste tråden nå. Det holder lenge med å gjøre som jeg gjorde over med siteringen nå, og kun skrive "det lange innlegget" eller trekke ut deler av innlegget som blir svart på.

---------------------------

Støtter FFK i medgang og i motgang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f