Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 29 okt 08, 20:39

lasse staw og ørlund har begge vært fantastiske de kampene de har spilt, men har for få kamper til å fortjene en slik tittel.hadde en av de fått 20kamper ville stemmen gått den personen(forutsett at nivået holdes på et høyt nivå hele ses).

i forsvaret vil raio,gerrbrand og wallace alle være gode kandidater. det er nødt å bli flere aktuelle kandidater som fortjenere tittelen når ffk tar sølv!!raio kriger som en helt og er på samme solide nivå gjennom hele sesongen-noe han presterer verdt år. gerrbrand har dog for meg levert på et enda høyere nivå og er et hestehode foran. wallace sleit tidvis i starten av ses med plassering, tempo og det rent taktiske. men skulle bare mangle-gutten har dog aklimatisert seg uhyggelig raskt(akkurat som everton) til brasilianer å være. alanzino i stabæk var en "vits" første året...grunnet dette og fantastisk innsats, offensive bidrag, defensive bidrag og frisparksperler gjør ham til min favoritt i år.

ellers kommer man ikke utenom kasey, var laget klart viktigste spiller i vårsesongen, men sutret og klaget etter sommern, har heller ikke bidratt i siste del av ses grunnet skade.

på topp er tarik en het kandidat selv om han forsvant i sommer og mangler en del kamper fra 26. meget viktig mann som everton faktisk kan klare å erstatte mot alle odds. et angrep alene tarik! også gardar bør med i en vurdering, noe ujevn men alltid herlig innsats, samt nese for mål. har vel blitt 10 el 11? noe som er bra, gardar har også hatt en skadeperiode og mistet noen kamper.scoringssnittet er neppe langt ifra mål i annenhver kamp. husker hvordan folk slaktet ringberg i sin tid som scoret "sensasjonelle" 10mål for et ffk som slet i bånn av tabellen HELE sesongen. DET var en sterk prestasjon det!

 

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL 2008


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f