Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 24 okt 08, 14:35

Opprinnelig postet av foyn

Sangkontrakt - er det ingen av dere som høres hvor latterlig hele konseptet her ? Vil det være lov å gå på dass i første omgang eller må det ventes til pausen ?

Man vedtar ikke stemning. Eneste veien å gå er diktatur/selvjustis og de "tøffeste"/mest aktive samles et sted. Skal det fungere med dikatur/selvjustis, må det sees gjennom fingrene med kommentarer og litt haraball..

Jeg er dønn enig i deg i denne saken. Den eneste måten å få til dette på er at man i utgangspunktet ikke har lov til å stå hvor man vil på denne tribunen, og at de beste plassene tilhører de som synger og bråker mest, og at de verste plassene tilhører de som ikke bidrar.

Det eneste gode ved en kontrakt er at det da blir en kraftig bevistgjøring av medlemmene, som da må ta et valg: Å skrive under eller ikke.

Hvis man ikke skriver under har man ikke noe å komme med mht plassering, siden man derfor kan bli pressa ut av fellesskapet.

Men i hvilken supporterklubb er det forbudt å klage høylytt på at supporter ved siden av IKKE synger?? Det er jo nettopp vha gruppepress man har sjans til å få endra ting.

Jeg tror det eneste som trengs i denne saken er som følger:
1) PHs styre må ha gøtts nok til å gjøre et prinsippvedtak på at de beste plassene tilhører de som synger og er med

2) PHs styre må gå ut med info til samtlige medlemmer sånn at INGEN sier at de ikke nogensinde var klar over at det er slik

3) Overlate til sjøljustis å avgjøre hvem som gjør seg fortjent til å stå i smørøyet hvor det er aller størst trøkk.

---A---


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f