Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 19 okt 08, 20:57
Endret: 19 okt 08, 20:59
Endret av: FFK1903

Omtrent akkurat kommet hjem fra kamp nå!

Hadde vi hatt spillere som setter sjansene sine like ofte som Nannskog hadde vi vel bare i dag tatt igjen Stabæks gode målforskjell, nesten... Det skal ikke være mulig å søle bort så mange sjanser! Savnet luftstyrken til Piiroja i dag. Det så ut som midtstopperparet rett og slett ga opp å gå i duelle med Niang til slutt. Han fikk ta ned ballene, se seg rundt, og slå de videre, uten press. Men da er det jo flott at resten av vikinglaget var mer tannløst enn en pensjonert polsk hockeyspiller.

En rett og slett utrolig deilig seier, som burde vært punkter MYE tidligere. Det hadde vært så forbanna surt å mistet et poeng i sluttminuttene med de gedigne sjansene.

Mye positivt i dag uansett, Thomassen gjorde en solid jobb og spilte seg nok på en del selvtillit. Herlig å se Kvisvik får selv ballopplukking til å bruse i publikum ;) Everton er jo helt rå! Var blant annet et par, tre ganger han hentet ned baller med beinet halvannen meter oppi luften. Det krever teknikk, og bare han får satt sjansene sine så kommer dette til å bli stort. Om vi kjøper han...

Kudos til forsvaret som holder nullen også. Neste kamp er jo en hel "haug" tilbake i forsvarsfireren.

Så får vi håpe at verken dommeren eller Hanstveit gir flere gavepakker til Stabæk og at det blir tre poeng til Brann.

Viking var en gedigen skuffelse! Har vel ikke sett de så dårlig siden de gjestet Stadion i 2004 og tidenes kjedeligste 0-0-kamp omtrent. Og de skal være det store formlaget? Skapte jo ingenting bortsett fra noen tilfeldigheter.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340