Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 15 okt 08, 22:05

Jeg tror problemet er ikke inntjeningsevnen til FFK, for den er god; vi har entusiasme rundt laget på alle måter, det kommer 10000 på hver kamp, vi begynner å bli høyaktuelt sponsorobjekt, fruktene av godt rekrutteringsarbeid er i ferd med å manifestere seg osv osv.

Problemet er utgiftsbyrden, og framtidsutsiktene for de store faste utgiftspostene. Hvis det nå er sånn at vi sitter i et kontraktsforhold som er for dyr vil fallhøyden bli enorm, og en degradering i divisjonssystemet vil sende FFK tilbake til sin egen dystre fotballfortid.

Vi må aldri falle for fristelsen å skrive budsjetter sånn som Leeds gjorde få år tilbake: De budsjetterte med Champions League-finale eller hva det nå var, og gikk ca 1 milliard i minus!

Det å bo i nedbetalt hus gjør en nærmest usårbar for svingninger, de være seg økonomiske eller sportslige, og den tilstanden er vi faktisk ganske langt unna akkurat nå.

Leieavtalen er lovlig og alt sånt, det har jo blitt vurdert av fagfolk, men den er ikke mer moralsk riktig av den grunn. Og det er kanskje akkurat på dette feltet av skoen klemmer, og hvor FFKs nemesis befinner seg.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340