Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 10 okt 08, 10:44

Opprinnelig postet av Martin_

Opprinnelig postet av mysthical
Ellers så mener jeg at BRH bør skilles ut fra PH og få et eget felt for eksempel på hovedtribunen. Det er flere årsaker til dette. Hoved grunnen er at da får vi noen på hovedtribunen som kan dra opp disse. Vi får da også et annet felt å synge mot som kan være bra for stemningen. det finnes jo flere eksempler rundt om i europa hvor supporterne er plasert på forskjellige tribuner og de synger mot hverandre, bare se på mitt elskede Leeds, de har det på den  måte og det funker jævelig bra. Kanskje vi også skal kopiere Leeds, slik at PH og BRH blir stående på hver sin kort side. Er jo ikke noe som sier at bortesupporterne må stå på kortsiden. De kan jo plasere et annet sted. de bør jo strengt tatt plasere på de dårligste plassene hehe


Dette er prøvd på Åråsen. Ultras Felt C flyttet seg en periode til bak målet på Åråsen, men flyttet seg etterhvert tilbake da de fant ut at dette ikke fungerte og det verbale trykket ikke ble noe bedre. Samkjøring med tromme kommer til å bli et enda større problem, og ikke minst samkjøring av andre sanger generelt sett som er et problem idag. Dessuten tror jeg neppe at noen i BRH er villige til å betale 290 spenn pr hjemmekamp en hel sesong for å kunne stå på hovedtribunen om ikke dette var siste alternativ.

Hva gjelder det andre du skriver, så er det kun "Fredrikstad, alkohol og kvinner"-sangen man ser tendenser til bli boikottet blant Plankehaugen. Ellers synger vi sanger som alle kan eller burde kunne, og iblant prøver vi også å lære PH nye.

 

Men noe av poenget med å dele seg er jo ikke at man hele tiden skal synge sammstemt samme sang. Man kan selvfølgelig synge forsjellige sanger for det er jo periode hvor det ene felt er litt stille osv, men hovedpoenget mitt er at man på sanger som "røde og hvite er de beste" osv osv så vil det funke bra. Og en siste ting man skal selvfølgelig ikke betale 290 spenn selv om man er plasert på hovedtribunen eller den andre kort siden., det må være et ultimatum at det er samme pris.

Største ulempen jeg ser med dette i dag er at BRH er få og derfor ikke alene kan skape det helt store trykket men jeg regner jo med at de har som et mål og bli flere og da kan det bli bra slik vi ser utallige eksempler på i europa. At de hjernedøde folka på Åråsen ikke klarte det er jo ikke noe bombe da, de klarer jo ingen ting bortsett fra å takle et halvt lysår etter at ballen er spilt bort hehe.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340