Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 09 okt 08, 20:27

kommer med et innspill litt seint, men bedre sent en aldri hehe.

Jeg synes at PH burde seksjon T og U ikke noe spesiel grunn for å mene det, men tror da at vi lettere får lyden ut mot hovedtribunen.

Ellers så mener jeg at BRH bør skilles ut fra PH og få et eget felt for eksempel på hovedtribunen. Det er flere årsaker til dette. Hoved grunnen er at da får vi noen på hovedtribunen som kan dra opp disse. Vi får da også et annet felt å synge mot som kan være bra for stemningen. det finnes jo flere eksempler rundt om i europa hvor supporterne er plasert på forskjellige tribuner og de synger mot hverandre, bare se på mitt elskede Leeds, de har det på den  måte og det funker jævelig bra. Kanskje vi også skal kopiere Leeds, slik at PH og BRH blir stående på hver sin kort side. Er jo ikke noe som sier at bortesupporterne må stå på kortsiden. De kan jo plasere et annet sted. de bør jo strengt tatt plasere på de dårligste plassene hehe

En annen grunn som kanskje er litt mer teit men dessverre harde fakta er jo at de fleste i dag på PH boikotter BRH sine sanger og holder bevist kjeft når de synger sine sanger. Dette er trist og er dessverre bare med på å ødelegge for PH og BRH. Derfor håper jeg et slikt skille vil være med på å bedre sammarbeidet som igjen vil komme laget vi alle elsker tilgode.


Bare noen synspunkter litt etter alle andre


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340