Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Glenn Glitter

Juniorspiller

Ble medlem: 22 aug 07
Innlegg: 125

Lagt til: 02 okt 08, 08:32

03.10.08: The Fleshtones (US) vs. The Goo Men @ Dean Bar


he Crypt har har vrengt sjela si og lommeboka for å få til dette! Kan du tenke deg The Fleshtones, bandet som har vært oppe og gått siden 1976, på Dean Bar? Noen uinvidde spør seg kanskje hvem The Fleshtones er?

The Fleshtones kommer fra Brooklyn NYC og var en viktig del av gitarrockbølgen som kom på 80-tallet i USA. De var labelkompiser og forbilder for R.E.M., delte øvingslokale med The Cramps, hang ut med The Ramones og The Dictators. Nå - 20 LP'er senere, hvor årets "Take a Good Look" (YepRock) er av de absolutt beste, og ikke mindre enn to tusen fantastiske livekonserter senere kommer de tilbake til Norge for 5 konserter. Det blir Rock'n'Roll, R'n'B, Garage en dash Surf og litt Punk - og en F.A.N.T.A.S.T.I.S.K konsert!
http://www.myspace.com/fleshtones

Og som vi sier denne sesongen - som om det ikke var nok... Som support til The Fleshtones kommer ingen ringere enn bandet som satte absolutt hele Dean Bar på hodet i vår, og fikk Crypts egen Rockabilly acifinado Jon Demon til å komme med følgende utsagn: "Nå kan vi bare legge ned - det blir ikke en konsert i Fredrikstad som er bedre enn dette..." The Goo Men er tilbake!
http://www.myspace.com/thegoomen

Men som du skjønner, vi la ikke ned konsertene! Dette lover vi blir dobbelt så moro som Goo Men alene! Og konsertene på Dean Bar er alltid gratis! Også denne gang! Kom tidlig! The Goo Men er på scenen klokka 22:00!

Vil du lese deg opp på bandet er det en fantastisk bok om The Fleshtones ute:
http://www.tanum.no/product.aspx?isbn=0826428460


«The amazing thing about the Fleshtones is that every night for the last thirty years they have consistently been the best live band on earth»
- Peter Buck (R.E.M.)

« Seeing The Fleshtones live makes we wanna disband U2, cause they are so extremely much better on a stage than anything else in the world»
- Bono (U2)

«One of America's great unsung bands of heroes»
- Peter Case (The Plimsouls, The Nerves)

«Det er bare treige fjompenisser og dølle dumminger som ikke har tenkt seg på The Fleshtones og Blårocks Rocktoberfest»
- Egon Holstad - Feedback Dagblad

---------------------------

Rude, stewed and tattooed
www.myspace.com/glennglitter

www.myspace.com/thenewklokkeswingers


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f