Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 30 sep 08, 08:36

Opprinnelig postet av bateman

fredrik stoor gikk til fulham for over/eller rundt 30mill-selvsagt burde wallace ligge innenfor disse summene. fernando har en ekstrem spisskompetanse i sin fantastiske venstrefot, er meget bra offensivt i tillegg til å være bunnsolid defensivt. venstrebacker er en mangelvare i hele fotball europa.

20mill vil være en stor skuffelse, slik 25mill i sin tid var for tarik. problemet er at merkenavnet ffk ikke er sterkt nok utenlands og priser spillerne ned. rbk har et meget etablert merkenavn i europa etter flere års deltakelse i CL og får rett og slett mer penger ved salg!

kan til en viss grad trekke samme konturene til landslaget som først og fremst tar ut rbk eller enga spillere da dette er klubber som kjennetegnes for å ha norske landslagsspillere, et sterkt merkenavn nasjonalt sett. simen brenne hadde sin klart beste periode som fotballspiller i ffk, men fikk jo faen ikke sjansen på landslaget. espen hoff burde også muligens fått sjansen på landslaget(ikke minst tarik!!)-isteden kommer moa fra enga inn.

Summen vi får for Wallace avhenger av hvilken liga han går til. Det var også det PMH tidligere har forklart med tanke på overgangen rundt Tarik. Så hvis Wallace går til england så er det nok realistisk med rundt 30 mill, stikker han til nederland tror jeg mer på rundt 15-20 mill.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f