Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 29 sep 08, 12:01

Opprinnelig postet av kjo
Skjønner jo at det ikke går an å omgå økonomiske realiteter, men klubben skaper stadig store forventninger som krasjlander.

Nå har klubben blitt vanstyrt, blitt reddet, blitt litt mer vanstyrt og blitt reddet igjen. Med dagens ledelse synes det å være litt mer kontroll enn tidligere, og det må være lov for oss å forvente at vi nå, faktisk er over kneika, så snart vi har fått inn noen millioner kroner.

La da et salg av f.eks. Wallace bidra til at FFK har fått et fundament på plass og at FFK med det kan ta seg råd til i fremtiden å ikke bare skaffe og bygge opp sollide spillere, men også å beholde dem.

Selv klubber som Rosenborg selger spillere - selv om de har ræva full av penger, sammenlikned FFK... Én ting er nemlig hva klubben ønsker - en annen er hva spilleren selv ønsker.

Jeg håper også at det er siste gang FFK blir nødt til å svelge kameler når det gjelder forventninger, men husk at målsetningen til FFK var ikke å vinne noe i år, men vi skulle forbedre oss for den langsiktige planen som var å bli et stabilt topp4-lag.

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f