Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 28 sep 08, 23:18
Endret: 28 sep 08, 23:25
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Jens G Best
Jeg begynner å bli seriøst lei av at enhver spiller på FFK som presterer over pari er høyaktuell for salg. Jeg forstår godt at relativt sunn økonomi er en nødvendighet i alle fotballklubber, men skulle så inderlig ønske vi kunne ha råd til å sette pris på gode spillere uten å tenke på eventuell salgssum.

Når økonomien er skakkjørt, så må den rettes opp, og det er jo den prosessen man er i for tiden. Hvis ikke ender vi opp som Start. Det står ikke noe bedre til i Fredrikstad enn f.eks. hos Tromsø (som har budsjettert med 16 millioner kroner i salg og måtte ta opp lån - akkurat som oss).

Opprinnelig postet av Jens G Best
Om vi ser bort fra økonomi, hva skal til for å kunne glede seg over gode innkjøp uten å tenke på klubbens lommebok?

Den dagen økonomien er god, så slipper vi å tenke økonomi når utenlandske klubber viser interesse. Da kan vi prise våre kvalitetsspillere ut av markedet - i hvert fall til en viss grad.

Opprinnelig postet av Jens G Best
Kan eventuell 3. plass og Uefa-cup kvalifisering neste år være fristende nok for også for brasilianske venstreføtter?

FFK og TL var jo tross alt interessant for brasilianske venstreføtter. Wallace nølte ikke med å forlate Moldova til fordel for FFK. :) Everton kom jo også gjerne hit på et lån, så vi er attraktive nok for å tilrekke denne typen uoppdagede spillere. Problemet oppstår først når spillerne viser seg å være attraktive kvalitetsspillere i kombinasjon med at klubbens økonomi ikke står i stil med ambisjonene. Vi er rett og slett tvunget til å selge slik ståa er per dags dato.

Opprinnelig postet av Jens G Best
Kan vi noen gang drømme om å utvikle lokale talenter og faktisk beholde de i byen som feks RBK?

Nå har tidene forandret seg, og de aller beste vil nok alltid finne veien til større ligaer. Derimot skal du ikke se bort ifra at vi vil dyrke frem et talent eller flere talenter som er akkurat god(e) nok for FFK og Tippeligaen, men ikke så god(e) at man trekker internasjonal interesse. Et eksempel her kan jo være Espen Hoff.

Tarik Elyounoussi var unik.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340