Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 19 sep 08, 09:22

Opprinnelig postet av Liraren

Kanskje greit og lønne svina litt bedre, hvis de ønsker flere politifolk!

På generelt grunnlag har kanskje en del ansatte i politiet for lav lønn i forhold til det de gjør. Men de burde pusse litt på strategien sin, dersom de ønsker en bred samfunsstøtte for deres krav om høyere lønn.

For det å kategorisk slå fast at en politilønn ikke er mulig å leve med er i beste fall pissprek. Med en slik argumentasjon hever de seg opp over de mange, mange andre gruppene i samfunnet som tjener mindre - en del av dem vesentlig mindre også - enn politiet (helse, omsorg, skole, barnehager, osv, for å nevne noen).

Politiet må vektlegge sine poenger som f.eks. mer kriminatlitet, mer agressiv kriminalitet, ugunstige arbeidstider sammenfallende med høyere risiko (natt i storby, etc)), men de kan ikke argumentere på et slik nivå.

Min respekt for politiet som gruppe faller og havner faretruende nær f.eks. flygeledere: De tjener allerede bedre enn mange, mange andre grupper i samfunnet - men bruker ulovlige aksjoner eller aksjoner i grenseland for nærmest å true til seg flere goder og høyere lønn.

 

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340