Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ommb

Juniorspiller

Ble medlem: 29 jul 08
Innlegg: 135

Lagt til: 15 sep 08, 11:49

Helt enig i at Dominic viste noe som kan bli stort for FFK fremover. Veldig mange lure løp og stresser midtstopperne til RBK. Men jeg synes det blir litt feil å dømme Everton etter de få minuttene han fikk i går. Komme inn å spille spiss alene i en slik kamp er noe som er ekstremt vanskelig, spesielt hvis du er helt ny i landet og klubben.

Hvis ikke Gardar bedrer formen litt til neste kamp, så synes jeg nesten at Everton skal spille sammen med Dominic på topp. Tror Everton har potensiale til å slå mange lure pasninger gjennom på Dominic. Ikke misforstå, Gardar er etter min mening en bedre spiss en Everton i FFK, men Gardar kan heller komme inn etter hvert for å få litt kamptrening.

Uansett, jeg er ikke bekymra for spissdekninga i FFK lenger etter at disse to kom. Det eneste som bekymrer meg nå er at FFK etter min mening er litt for avhengig av Kasey. Sliter sterkt på midtbanen uten han, noe vi har sett de siste kampene. Klart at FFK kjempet seg bra inn i andre omgang i går, men tror kampen hadde vært annerledes med Kasey sentralt. Vi har ingen som kan erstatte rollen hans!

I tillegg synes jeg nok en gang at PAC beviser at han fortjener en fast plass på laget fremfor Ophaug som høyreback! Ophaug har hatt noen gode øyeblikk der, men er mye bedre som stopper! 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340