Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 30 aug 08, 18:09

Opprinnelig postet av FFK1903

Hvordan i helvete får han til å ta bilder i et helikopter om kvelden/natta? Kort lukkertid og samtidig få inn nødvendig lys er imponerende!

Nå er vel fotografen en av verdens mest anerkjente "flyfotografer" og har nok råd til å kjøpe noe litt dyrere enn et D40 som halve norges befolkning har.  Ikke alle bildene må være tatt med kort lukketid, men sannsynligvis, uansett om han har gyro eller ikke.

Det er jo noe støy synlig i bildene og det er sannsynligvis høy ISO, men det er egentlig umulig å si sikkert ettersom bildene er skalert ned og komprimert.

Kan det være mulig å ta to bilder av samme motiv, ett med kort lukketid og ett med lang og bruke Photoshop til å tweake dem sammen?  Da vil du kunne beholde de lysintense delene av bildet som er tatt med lang lukketid og beholde skarpheten i biler, etc. med kort lukketid.

Hmm... Høres litt for komplisert ut. Kanskje han bare er veldig god. Cool

Etter å ha googlet litt har jeg iallefall funnet to kameraer han har brukt Fuji G617  (Gx617?)og Pentax 645 (digital eller film er usikkert), men det er sikkert mer snacks hos mannen også.

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340