Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5518

Lagt til: 25 aug 08, 15:50

Opprinnelig postet av FFK-marie


FFK må bli flinkere på å ta vare på unge tallenter. Bare se på Thomassen, han har gjort stor fremgang, og spilte i går en bra kamp. Tarik også, han var enda yngre enn Trulsen da han debuterte i TL.

Er veldig enig i at FFK burde bli flinkere til å utvikle spillere fremfor å kjøpe nye. TL trenere har en agende som ofte går foran alt annet, og det er suksess i den tiden de er i klubben. Det gir en god CV ved senere ansettelser. Da er det viktig at klubben har ledere, sportdsdirektør, som har klare visjoner om hvordan forholdet skal være mellom kjøp og utvikling av egne samt hvordan man satser på junioravdelingen. Da kan ikke treneren være den som bestemmer over alt det sportslige.

Jeg synes det blir feil å sammenligne Tarik og Trulsen, Ikke minst er det urettferdig mot sistnevnte. Tarik var på aldersbestente landslag, ble hentet til U-21 da han var 18 og til A-landslaget da han var 20(?). Han er et sjeldent tilfelle i norsk fotball. Trulsen er ett litt mer gjennomsnittlig tilfelle som man ikke kan ha de samme forventningene til.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f