Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5530

Lagt til: 25 aug 08, 08:50

Opprinnelig postet av FFK-marie

Jeg er helt uenig i hva du mener om både Trulsen og Thomassen.

Ramberg er stort sett stabil, og gjør det ofte bra. Men det at du virker veldig negativ til Trulsen som spiller skjønner jeg ikke.
Han er toppscorer på FFK 2, det er få som har scoret så mange mål som han har gjort på 2. laget og han presterer og scorer i nesten hver kamp han spiller på 2. laget. Hva mer kan man kreve av et ungt tallent?
Jeg syns det var på høy tid at han fikk debutere, og at han ikke viste seg fram var jo fordi FFK gjorde en jevnt over skuffende kamp. Trulsen fikk jo ikke noe å løpe på.

Jeg er definitivt ikke negativ til Trulsen på generelt grunnlag. Men jeg mener bestemt at han har stagnert denne sesongen. Det er ikke spesielt uvanlig for en så ung spiller. Det som gjenstår å se er om han fortsatt har den motivasjonen som skal til for å ta steg videre.

Jeg har ikke sett alle kampene til 2. laget. Kun 5-6 hjemmekamper, og i de har Trulsen vært veldig svak i mine øyne. Har også sett ham i en kamp for jr. laget og det var heller ikke imponerende. Men som sagt så er han ung og kan utvikle seg i mange sesonger fremover.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går. Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340