Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2222

Lagt til: 23 aug 08, 17:04

Opprinnelig postet av rød og hvit


To ting
1) Hoff er historie - i hvert fall i dette overgangsvindu (tror vi har fått en bedre erstatter :-))
2) Problematikken med norske spillere og egenutviklede spillere er en annen ting og bør ikke diskuteres i tråden Hoffs lønn.

Jeg håper at de unge som er egenutviklet kan få muligheten til å utvikle seg videre. Med det arbeidet som nå legges ned så ser virker det på meg, som er utenforstående i systemet, som om dette er bevist satsing fra klubben sin side

 

1) jeg forutsetter at Hoff ikke ble noe av denne gang. Og jeg tror sikkert alle i FFKs ledelse er lei for at det ble sånn. Man strakk seg jo fryktelig langt, ingen tvil om det.

Men jeg tror det prinsippielle i problemstillingen her vil være den samme i neste runde. Man forskyver nå et problem som kanskje ikke blir noe enklere neste gang. Det tror jeg i alle fall det er greit å være forberedt på, selv om det var aldri så riktig å si nei denne gangen.

2) Spørsmålet kan vel sies å være hvor man skal få gode norske spillere fra i fremtiden. Skal de kjøpes så ser vi nå realitetene i hvor vanskelig det er.

Ellers deler vi absolutt håpet om at FFK satser friskt på sine egne unge spillerne framover. Det er mer gøy å se lokale storspillere vokse fram i FFK enn at alle gode norske spillere kjøpes utenfra. Og det er en mye tryggere vei, økonomisk. Skjønt det blir kanskje litt vanskeligere å vinne seriegull på den måten. Men for min del er det helt fint om FFK etablerer seg blant topp fire. Man behøver ikke absolutt vinne serien hvert år, det er andre ting også som teller her. Å se FFK-spiller Michael Trulsen på landslaget om fem-seks år, feks, ville vært konge.

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f