Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2222

Lagt til: 23 aug 08, 15:00
Endret: 23 aug 08, 15:03
Endret av: FlightOfTheRat

Opprinnelig postet av Liraren

Det jeg vet er at grunnen til at espen hoff takket nei, er at han krevde 836000 kr mere pr år. Takk ffk for at dere ikke ga etter for kravene hans!

Jeg vil gjette at det nok er mange i FFK som er oppriktig lei for at Espen Hoff ikke lot seg overtale, og som gjerne skulle sett at klubben kunne ha strukket seg litt lenger. Men som ser at det ikke var mulig, og så ble det desverre ingen Hoff.

Jeg skal ikke kritisere FFK for det. Så nær men akk så fjernt.

Det jeg lurer mest på nå er likevel hva FFK gjør neste gang. Innen to år er klubben pokka nødt til å forsterke laget med norske spillere. Hvem er tilgjengelig, hvor mye koster de, hvor langt kan klubben strekke seg?

Jeg vet ikke. Men jeg tviler på at det er noen grunn til å tro at prisen på gode norske spillere har gått noe særlig ned på den tiden.

Det er desverre sannsynlig at FFK flere ganger i de nærmeste årene vi stilles overfor det dilemmaet at de enten må satse på norske spillere som ikke er gode nok og blir en hemsko for laget, eller man må kjøpe godt norsk for så store penger at man risikerer konkurs dersom sportslig fremgang uteblir.

Å si nei til Hoff kan ha vært riktig, det kan ha vært feil, men det som er klart er at problemstillingen ikke forsvinner. Kampen om de gode norske spillerne vil fortsatt være hard, og den kampen må FFK være med på også i fortsettelsen, selv om man sikkert hver gang vil se at man kunne kjøpt tre gode utlendinger for prisen av den ene norske.

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f