Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2222

Lagt til: 22 aug 08, 21:18
Endret: 22 aug 08, 22:16
Endret av: FlightOfTheRat

Selvsagt er Hoff dyr. Man trenger ikke ha gått lenge på BI for å forstå hva som skjer med prisen på en vare som er meget etterspurt og som det er svært begrenset tilgang på.

Sportslig sett er det helt klart at Espen Hoff alene ikke på noen måte veier opp for de to nye signeringene, samt Hammarbys eminente høyrekant som kanskje er på vei. Men selv om Hoff koster like mye som disse tre så kan det likevel være lurt å gå for Hoff.

Fordi spørsmålet er slettes ikke om den nye brassen er bedre enn Hoff eller ikke. Det må være et antall norske spillere på laget. Jeg vil ikke at FFK skal gå konkurs. Jeg vil bare at de norske spillerne som likevel må fylle ut laget skal være så gode som mulig. Alle norske klubber kan lokke til seg gode utlendinger. Gad vite hvor mange Alanzinhoer det finnes der ute.

Men bare de klubbene som lokker til seg de beste norske spillerne kan ha en sjans til å få et komplett godt lag. Ergo må nivået på disse norske spillerne være så høyt som mulig.

Derfor kan det være mer klokt å kjøpe én god norsk spiller enn tre utlendinger for de samme pengene, selv om de sikkert er enda bedre spillere. Det er ikke gitt at laget som helhet blir bedre av det, hvis problemet med laget i årene som kommer er at de norske spillerne ikke er gode nok.

Det er de norske spillerne som er det svakeste leddet. Det er først og fremst der man må forsterke laget for fremtiden. Gode utlendinger finner man alltids. Gjør man en god jobb der behøver de ikke koste mye heller. Det er bare gode nordmenn man er nødt til å betale mye for. Derfor synes jeg FFK burde lagt pengene der, og heller lært av Stabæk når det gjelder kjøp av gode utlendinger.

Ikke lære av Start, som betalte 10 mill for én brasse, som floppet, og så rykket de ned. Klasseeksempel på hvordan det ikke skal gjøres. Somen Tchoi for 850.000 var det stikk motsatte.

Nå håper jeg dette er forståelig, uten at jeg behøver å beskyldes for å ville kjøre FFK på dunken.

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f