Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 22 aug 08, 10:38

Jeg reagerte på ordet jeg også. Ikke på den måten at jeg tok meg nær av det personlig, men jeg tenkte at "å nei, nå blir det bråk...".

Jeg syns det helt klart er problematisk å trekke opp grenser for hvor politisk korrekt en skal være, hvor "nøytralt" en er nødt til å formulere seg for å prøve å sikre at ingen blir støtt. Det er vel ikke mulig engang! Og jeg syns det er direkte idiotisk at en skal være nødt til å fjerne "Vesle Hoa" fra nye opplag av Torbjørn Egners sangbøker.

Jeg holdt på å si at det er jo ikke en kjeft som trur at formuleringa "turboneger" var vondt eller rasistisk ment - men det er det jo helt sikkert noen som trur. Personlig sliter jeg mer med ting som f.eks. Frps på overflaten "renslige" lefling med folks rasistiske impulser (hvor ingen kan ta dem - i hvert fall ikke partitoppene - for å ha sagt noe "feil", men hvor det allikevel er helt åpenbart hva de mener. Da Carl Ivar snubla over dette sjakktrekket i 1987, begynte folk åpenlyst å skryte av å være rasister. Nå sier de "jeg er ikke rasist, altså, men...") enn en i utgangspunktet morsom lek med ord som dette.

Men skulle jeg sjøl treffe en beslutning om å bruke ordet "turboneger" eller ikke (jeg hadde nok ikke brukt det uansett, men samma det), så ville jeg nok skilt mellom om jeg skrev noe "redaksjonelt" (som en artikkel på vegne av FFKsupporter.net) eller "personlig" (et forumunnlegg, en blogg, en kronikk e.l.). Og "redaksjonelt" hadde nok ikke jeg brukt ordet.

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340