Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2222

Lagt til: 18 aug 08, 01:16

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat
Så bruker man heller noen av de pengene man sparer på den måten (det må da være litt i alle fall) til å ta vare på spillere som er bærende i laget, og som utvilsomt gjør seg fortjent til lønna si.

Foreslår at FFK signerer meg på en treårskontrakt. 1 mill i sign-on-fee og 2 millioner årlig. Om ett år kan de kjøpe meg fri for 2 millioner kroner, slik at de sparer 2 millioner kroner på ytterligere lønnsutgifter! De 2 millionene kan vi jo bruke på å hente andre spillere - trenger ikke å tenke på de 5 millionene jeg kostet i løpet av det året jeg var i klubben...

God økonomisk styring dette! Wink

Nåja, ikke gi meg ansvaret for at Tegstrøm ble kjøpt og blir lønnet for mer enn han viser seg å være verdt. Her er det FFK som rammes av din ellers treffende økonomistyringskritikk.

Men jeg ville ikke løst Tegstrøm fra kontrakten, om det var opp til meg. Jeg har fortsatt tro på at han har mer inne, skjønt det vil kanskje kreve at hele laget legger opp spillet slik at Tegstrøm kan brukes til det han tross alt er god på. Han er god på små flater foran mål, i alle fall når han har litt kamptrening inne. Men han kan ikke brukes til å sette fart på topp. Da er jo selv "lada'en" Barsom bedre.

Poenget mitt var uansett bare at jeg ville ha løst Tegstrøm fra kontrakten heller enn Wehrman, hvis det var opp til meg å velge og jeg måtte velge én.  

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f