Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10061

Lagt til: 18 aug 08, 00:15
Endret: 18 aug 08, 00:16
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat
Men nå støtter jeg meg mye på hva Høili sier, nemlig at et betydelig beløp er overført til FFK og at det nå er opp til FFK hvordan disse pengene brukes.

Har jeg helt misforstått Høili her?

Ja, du har misforstått.

Det er stilt midler til disposisjon, men det er ikke overført midler til klubben for fritt bruk.

Hver eneste spiller det sportslige apparatet (Jonsson og PMH i hovedsak) kommer opp vurderes og eventuelt godkjennes i det sportslige utvalget. Vedtas det at man ønsker å gå for en bestemt spiller (man har selvsagt løpende diskusjoner på kryss og tvers underveis, inkludert med SpillerInvest, som har to representanter i det sportslige utvalget), så vurderer SpillerInvest da om de ønsker å bidra med midler til den bestemte spilleren. Spillerinvest velger altså selv hvilken spiller de ønsker å "betale for", og kan dermed nedlegge "veto" for visse spillere.

Og siden klubben er pinadø helt avhengige av SpillerInvest for å ha råd til innkjøp, så har investorene svært mye makt for tiden.

Klubben er fattig! Knapt råd til innkjøp av kulepenner! Wink

PS! Det er ikke bare å overføre noen penger fra en budsjettpost til en annen, slik du tror og har gitt uttrykk for gjentatte ganger i det siste, når kassa er tom. Er man allerede er i minus, så er midlene låst fast i sine respektive poster for at klubben ikke skal gå dukken. Har man ikke penger, så har man ikke penger. Så enkelt er det. La meg illustrere: Dersom du som privatperson har akkurat nok penger til regninger, og vet at du om 2 dager skal betale husleie, strøm og forsikring, så hjelper det aldri så lite hvor mye du har lyst på et hjemmekinoanlegg. Du får ikke mer penger av å benytte midlene du har satt av til regningene (budsjettpost 1) til innkjøp av hjemmekinoanlegg (budsjettpost 2). Du kan selvsagt gjøre det likevel, og leve over evne (mange har gjort det), men regningene må før eller siden betales, og i mellomtiden risikerer du både hus og hjem. Et eventuelt underskudd FFK får må før eller siden nedbetales. Klubben starter ikke på 0 til neste sesong dersom de går med 20 millioner i minus i år!

Jeg er i hvert fall glad for at du ikke styrer økonomien i klubben, Flight! Wink

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340