Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 17 aug 08, 15:13

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Her tar dere feil. Pengene er ikke satt til klubbens disp. Spillerinvest kjøper spillere og lønner dem ikke. Hvor mange ganger må det forklares for at man skal forstå?

[/quote]

Hvor mange ganger må jeg forklare at det i en normal verden er fullt mulig å flytte penger fra ett budsjett til et annet da?

Hvis FFK har en slik adminsitrativ struktur som gjør det umulig å overføre frisk innsprøytet kapital beregnet på spillerkjøp over på lønninger (ikke hele det "betydelige beløpet", men en del av det), da er det sant som Wehrman sa (antagelig i et sinnesutbrudd) at FFK er en klubb av amatører. Alle bedrifter som styrer seg selv klarer å forvalte økonomien sin på en slik måte at de kan bruke pengene de har der det trengs. Det burde FFK også klare. Bare en amatørklubb kan si at "nei de pengene er ment til spillerkjøp, de kan vi ikke bruke til lønninger." Kan man vel. Det er bare å gjøre det. Hvis pengene først finnes så må klubben kunne bruke dem som de trengs mest.

Hvis ikke som sagt klubben har låst seg i en administrativ struktur som umuligjør den slags fleksibilitet. Men så galt kan det vel ikke være, eller hva? For i så fall har jo Wehrman helt rett!

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340