Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFKgutt1

Landslagsspiller

Ble medlem: 04 mai 05
Innlegg: 3754

Lagt til: 16 aug 08, 23:10

ser de fleste her drar inn stadion og greier.. tenk dere godt om, når det storma som værst rundt stadion saken før den ble bygd. Terje Høili og co hadde absoultt alt klart for et nytt anlegg på Holmen.. Høili drar på ferie, og etter et par dager får han telefon om at Brynildsen har fått presset fram stadion på værste.. Hadde vi fulgt Høili så hadde FFK eid sitt eget anlegg og sluppet den horrible leia som de nå sitter med.. men det er en annen sak..

FFK har pr.dags dato ikke råd til en espen hoff og kasey wehrman i stallen sin, samtidig burde de også kvittet seg med spillere som  sliter, tegstrøm var horribel i dag,  west er ferdig så han er det vel bare å få ut, fofana, kouadio.. tja.. da har vi hvertfall kvittet oss med noe lønn..

Samtidig så er det jo typisk Wehrman og da og gå ut og kreve slikt nå. Kan bare nevne andre spillere som Czwartek, Gerrbrand og vår kjære hovedtrener Anders Grønhagen, de har alle kontrakter som går ut 08/09, men INGEn av dem klager på denne måten. Synes vi heller skal gjøre som FFK tenker, prøve på nytt etter sesongen,  javel så får han wehrman sykemelde seg da se, men vi har da Barsom som kan gå inn sentralt, thomassen, ramberg o.s.v + at vi kanskje kan hente en ny spiller, så får han godeste wehrman se at han ikke er så viktig kanskje.

Har alltid likt Wehrman bare så det er sagt, men her synes jeg han har gåt altfor langt, og kan egentlig minne meg om en annen kaptein her ifjor ved navn John Anders Bjørkøy!

---------------------------

Ett liv, ett lag - Fredrikstad FK


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340