Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 16 aug 08, 11:20
Endret: 16 aug 08, 11:22
Endret av: ecupeventyrsnart

Wehrmann lagets viktigste spiller sier mange her inne og i media:

Hvordan vet alle det?

1. Har det blitt prøvd andre spillere i hans posisjon i tippeliga kamp? En eller to ganger, ikke nok til å konkludere hvordan det vil gå uten han. Kan hende noen andre vil ta steget opp og fylle rommet. Se bare hvordan ungutta i Lyn plutselig blir bedre med mer ansvar. Der mister de "lagets viktigste spiller" flere ganger hver sesong, men de gjør det bra allikevel. De er fortsatt med og kjemper om medalje og kanskje tom gull.

2. Har han mange passninger fremover på banen som faktisk når frem? Bidrar han offensivt?

2. Scorer han målene som må til for å faktisk vinne kamper??

3. Avverger han målene? Er han en del ett av Norges beste forsvar. Er han viktigere enn Raijo, eller Gerbrand, som jeg mener er FFK mest undervurderte spillere. Han tar ut bakrom nok til at Rajo kan være "one man defence" uten å risikere katastrofe om han misser på sine krafttaklinger. Eller hva med Gardar er ikke han viktig? Eller Barsom som både scorer mål og er med helt hjem og sikrer.

Ja, Wehrmann er en meget god spiller og viktig for suksessen i FFK, men han er ikke den viktigste. Og etterhvert vil man være nødt til å velge bort en av de andre hvis man gir etter for alle lønnskrav nå. Eller er alle dere som skriker være villige til å betale kr 5.000,- pr sesongkort?

Det er dårligere tider i næringslivet nå. Se på konkursstatestikkene hos Brønnøysund. Og verre vil det bli før det stabiliserer seg igjen. OG den første posten som blir senket eller strøket da er Sponsing av idrett.

Vil vi risikere å ikke ha råd til å beholde Raijo eller Gardar fordi man gav etter for mediapress? Tror dere ikke at de vil komme til å kreve like mye eller mer enn Wehrmann? Det kan meget vel skje allerede til våren, for iflg Wehrmann så skal jo en ny kontrakt forhandles ferdig allerede når man har kun gått 1 år ut i en 3 års kontrakt.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340