Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

paco

Landslagsspiller
Ble medlem: 29 aug 06
Innlegg: 1534

Lagt til: 15 aug 08, 10:22
Endret: 15 aug 08, 10:26
Endret av: denialsander

Opprinnelig postet av Holters

Skriker etter spillere?

Man ønsker da alltid spillere som forsterker laget som supporter! Finn noe annet å hakke på!

Men klubbøkonomien er et problem i jakten på nye spillere. Vi har gått glipp av en god del alternativer grunnet at klubben ikke har penger, og det faktum fortsetter å gjøre jakten på forsterkninger vanskeligere for klubben. Jeg tror vi fortsatt får se noen forsterkninger, men det blir langt billigere alternativer enn Espen Hoff, og lignende. Kennedy er bare aktuell som lån.

PS! Aner ikke hva du klassifiserer som "enrome utgifter". Gashi kostet over 7 mill. De "5 millionene" Morgan referte til er uten agenthonorarer og sign-on-fee. Gardar kostet 2 mill, men gikk for 100.000 mellom to klubber internt på Island like før. I tillegg tok det år og dag før han faktisk kom til klubben og holdt nivået: Altså han var en løpende utgiftspost helt uten at FFK fikk benyttet seg av ham. Vuorinen kostet sinnssyke 5,5 (!!!) mill, Stadheim 3-4 mill (minst). osv. Floppkjøp uten like. Wehrman derimot et godt kjøp, rundt 2 mill (?), men det er ikke tvil i havet om at noen av disse innkjøpene er totalt mislykket, og har medført problemer for klubben i ettertid.

Som sagt enig i Stadheim en spiller flere hadde troen på men som floppet,Vourinen fikk aldrig muligheten som flere er enig i. Gardar,Gashi og Werhman kom på rundt 11 mill,altså en tredel av Tarik noe jeg synes er en bra sum for 3 av de viktigste spillere på et lag som kjemper om Gull i serien


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f