Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 15 aug 08, 09:58
Endret: 15 aug 08, 09:59
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av paco
hehe ja driftkostnadene er høye ja spesielt med tanke på den nye stadion som i følge et utvalg ble konkludert med var et bra avtale noe som er en ren løgn der sannheten ikke kom frem.Kansje Bryna og co burde gi litt tilbake hehe.når det gjelder werhman så er lønnen hans veldig middels til og være lagets kansje viktigste spiller

FFK har også enorme utgifter i forbindelse med Morgans innkjøp av Vuorinen, Stadheim, Gardar, Gashi, osv, som de fortsatt betaler ned den dag i dag. Mye dyr moro. Morgan betalte ut sinnssykt høye summer i rene agenthonorarer i motsetning til hva klubben gjør per i dag. Han reddet ikke bare klubben da han kom, men sørget for å svi av 15 millioner kroner i løpet av den sommeren, så noen utelukkende rosenrød redningsaksjon var det ikke.

Det nye stadionet ble konkludert med å være en bra avtale med tanke på at FFK ikke hadde nåla i veggen. Null kapital. Ingen evne til å bygge et nytt stadion uten hjelp. Derfor ble det en god avtale, selv om det er en dyr avtale i drift.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f