Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

morten

Moderator
Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 627

Lagt til: 14 aug 08, 14:27
Endret: 14 aug 08, 16:11
Endret av: morten

Voksne mennesker som har et så dypt rotet ønske om å slåss bør få lov til det, så lenge de holder seg borte fra offentligheten, og alle som deltar er inneforstått med hvilken risiko de tar, og utsetter andre for.

Går noe galt så får de også stå til ansvar for dette. Blir du skadet (lam, hjerneskadet, o.l) fordi du var uheldig og dukket inn i en hook som knocker deg, og sender deg hodestups i fortauskanten så er det din feil, og ikke han som slo. Da mener jeg at du har gitt fra deg retten til å anmelde vinneren, motta gratis helsetjenester, motta forsikringsoppgjør osv.

Er man med på leken... Du har ingen andre enn ditt eget ego å skylde på.

Det beste ville selvfølgelig vært om disse individene kunne fått utløp for sin aggresjon i en kampsport, og gjort opp mano-a-mano i en ring. Problemet med dette er at fullkontakt KO-sporter er ulovlig i Norge, og disse kjøtthuene ville neppe hatt selvkontroll og respekt nok til å holde kampen i ringen uansett.

Har dog noen spørsmål angående fenomenet.

  • Er det noen fastsatte regler når slike grupperinger barker sammen?
  • Er det god gammeldags vale-tudo/no holds barred nevekamp, eller brukes det andre ting (planker, jernrør, ...) som våpen?
  • Er det bare tilfeldig at Ultras Felt-C forkortes til UFC, som er den største mixed martial arts/vale tudo/free fight organisasjonen i verden? Wink

Personlig har jeg ikke veldig mye i mot mann mot mann, mano-a-mano, kamper, så lenge det er en form for organisering rundt det. For disse gruppene er det dog tydligvis ikke selve kampen som er det viktigste, men blesten man skaper rundt miljøet gjennom oppslag i media. Hadde kampene vært det viktige ville de ikke barket sammen i full offentlighet, men skaffet seg et lokale.

Forøvrig er det å gjemme seg bak navnet til en fotballklubb bare en dårlig unskyldning for å ha en ting å være uenige om, og i prosessen sverter man navnet til klubben man "elsker". Snakk om misforstått lojalitet...

Dette er ikke rettet mot enkeltindivider, men min generelle mening om emnet.

Edit: Burde kanskje spesifisere at jeg med 'mano-a-mano' mener ubevæpnet kamp. Smile

---------------------------

Slåssing på gata er for aper - mennesker slåss i bur!
You are an individual, you can't score a fight a split decision unless you're batshit crazy...
Embrace nihilism, and you will never be disappointed..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f