Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 11 aug 08, 22:23

All hønnor til Edvartsen som dømte en kjempekamp! Se da for helvete bort i fra straffesituasjonen og se på resten, han dømmer jo kjempebra! Han er flink til å dele ut kort når han skal, og til tider bra med fordelsbruk. Det er uansett ikke lett å være dommer. Han kunne dømt straffe til TIL i førsteomgang, men TILspilleren fortsetter å spille.. Hadde han dømt straffe der, hadde han jo også fått pepper.. Der hvor han blåser straffe, er jeg i tvil.. Men, etter reglene er den grei.

Et av målene til dommerne i år er vel å få bukt med holdinga i feltet? Da syns jeg Edvartsen gjør alt riktig her! At Steinar Nilsen kritiserer ham for at han dømmer ujevnt, er vel frustrasjon fra Nilsens side.. Syns Edvartsen hadde en bra kamp!

Sterkt av FFK å vinne kamper som dette, hvor det kladder. Syns Tegström er forferdelig dårlig, få inn en ny spiss! Han virker jo totalt uinterressert! Har mange balltap, dårlig i presset sitt og forferdelig svak i duellspillet. Barsom derimot syns jeg gjør en god jobb, spesielt defensivt. Savner også samarbeid mellom de to på topp, i dag ble det mye en mot en, og få bakromsløp på duellene..

Syns Wehrman og Piiroja var veldig gode i dag, forresten. Jobber utrettelig! Ramovic kan bare gå og legge seg, får helt korrekt gult kort for å kjefte på skadede spillere gjentatte ganger.

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340