Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 15 jul 08, 23:51

Opprinnelig postet av Jens G Best

Hvorfor har FFK i såtilfelle ikke brukt Rune Hauge/Tore P. om de er Tariks representanter?

FFK står vel fritt til å kontakte andre som formidler kjøp/salg av spillere dersom de mener det er mulighet for å få en bedre pris for spilleren?

Dersom FFK velger å kontakte en annen agent, kanskje klubbens foretrukne, for å se om det finnes interessente som vil betale mer enn hva en annen agent har kommet med, synes jeg det høres fornuftig ut.

Klubben er tjent med at flest mulig klubber er involvert i en budrunde, mens det selvsagt er opp til spilleren selv - og sine representanter (ikke nødvendigvis faktum at en rådgiver behøver være han/hun som skaffer et bud) om han mener sitt personlige tilbud er godt nok.

Dersom FFK innser at de er i en økonomisk situasjon som tilsier at et salg vil måtte skje (at de har fått bud som er godt, men de mener de kan få et bedre) er det lurt av dem å flagge at "Tarik er til salgs, men summen må være rett".

Jeg vet ingenting om hvilken type - om noen - avtale Tarik har med Tore P/Rune Hauge-systemet, men jeg antar de er dem som vil representere Tarik i forhandlinger om personlig kontrakt i Le Mans. Hvis det blir et salg til Le Mans vil FFKs agent (Lillejord) få agenthonoraret, mens Tore P vil få et honorar for innsats i forhold til lønn (tilsv. 5%??) og annet.

Tidligere har RBK nektet å forholde seg til enkelte agenter, uansett om spillerne har hatt vedkommende som agent fordi RBK har ment agenten(e) har oppført seg dårlig.

Kan hende FFK synes Tore P/Rune H ikke gjør en god nok jobb relatert til klubbens ønske og dermed ønsker de en "second opinion".

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340