Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 14 jul 08, 16:36

I et økonomisk perspektiv er det rimelig opplagt at FFK bør selge Tarik Elyounussi i inneværende overgangsvindu. Husk at det oftest er på sommeren det gjøres mest innkjøp i internasjonal fotball, og kanskje spesielt unge spillere som klubbene ønsker ha med i pre-season fremfor å kjøpe midt i sesongen. Overgangsvinduet på vinteren brukes mer til kjøp av etablerte spillere som skal inn og prestere i førstelaget fra dag én.

Neste sommer er Tarik å regne som bosman dersom han ikke mot formodning skulle skrive under på ny kontrakt med FFK i mellomtiden. Det betyr at han kan innlede samtaler med alle klubber som er interesserte og avtale gratis overgang ved sesongslutt med den klubben han ønsker. FFK kan også velge å selge neste sommer, men tviler sterkt på at noen vil by i nærheten av 30 mill for en spiller som har 6 måneder igjen av kontrakten.

Dette er en utrolig vanskelig situasjon for FFK (og Tarik). Her er det snakk om MYE penger som vil komme godt med for FFK (og Nylende/Trosvik), men samtidig kan verdien av å beholde Tarik ut sesongen være høy -- hvis han kan bidra til at FFK skulle ta medalje...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340