Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 14 jul 08, 16:31

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat
Det er vel ingen klubber som vet noe om hva Tarik velger å gjøre? Han kan vel signere en ny kontrakt med FFK med litt andre vilkår for fremtidige overganger enn han har i dag. Hvem vet sånt på forhånd?

Tja, de kan i hvert fall spekulere i dette.

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat
Personlig har jeg også vanskelig for å tro at markedsverdien til Tarik vil synke om han velger å vente et halvt eller ett år før han drar fra FFK. Det viktige er om han fortsetter å utvikle seg i denne tiden. Blir han stående på stedet hvil så er nok det uheldig. Men blir han stadig bedre og bidrar til å løfte FFK til serigull i år så er det klart at markedsverdien til Tarik vil fortsette å øke i ennå noen tid framover.  

Om et år har han vel kun seks måneder igjen av kontrakten? Det er vel få klubber som legger 30 millioner eller mer på bordet for en spiller som de kan få gratis om et halvt år uansett. Har spillerne lite igjen av kontrakten, så blir prisen deretter.

Opprinnelig postet av FlightOfTheRat
Jeg tror kanskje Le Mans vil være et veldig bra sted for Tarik å komme til, men jeg tror ikke FFK bør være altfor opptatt av å slå til på dette budet nå. Det kommer flere gode bud her, om bare klubbledelsen har litt is i magen.

Akkurat det er vel litt sent ettersom FFK allerede har godtatt budet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340