Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Espen

A-lagspiller

Ble medlem: 28 okt 03
Innlegg: 668

Lagt til: 09 jul 08, 10:47

Jeg er enig med mye av det bl.a. Magnum skriver, at det ikke bør være noe mål i seg selv å selge gode spillere, hverken for klubben eller norsk fotball. Og det blir sørgelig den dagen Tarik pakker snippesken og drar. 

Likevel tror jeg det ikke det er noe alternativ at Tarik fortsetter i FFK på ubestemt tid. Det har vært spekulert så lenge nå, og spådd av så mange at han skal dra, at jeg tror det vil bli et voldsomt antiklimaks, ikke minst for spilleren selv, om overgangen renner ut i sanden. 

Jeg tror ikke minst at Tarik trenger nye utfordringer for å vokse videre som spiller. Og selv om han virker som en utrolig lite jålete type, tror jeg det vil bli vanskelig å motivere seg 100% for en ny tippeligasesong neste år, etter all hausinga som har vært. Samtidig er det nå klubbene og spillerinvest kan håpe på en god pris, så jeg tror timing for alle parter er god. 

Det som jo er fantastisk er at distriktet og klubbene som har vært involvert har klart å ta vare på et slikt talent, og hvis FFK har gjort jobben sin og Tarik fortsetter sin utvikling, så vil det drysse Tarik-kroner på oss i mange overganger framover. 

Med tungt hjerte sier jeg: Selg...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340