Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 08 jul 08, 13:28

Jeg tror ikke man skal kludre med måten billettene selges. Det blir feil om én person skal få bestemme på ren trynefaktor hvem han synes fortjener å gå på fotballkamp. Billettene må være tilgjengelige for alle.

Men det kan forventes at også de som kommer på fotbalkamp oppfører seg ordentlig. Jeg kan lese av debatten her inne at ikke alle mener det er noen big deal om man kaster et klubbflagg i elven. Jo det er det. Det er å ta seg til rette og ødelegge annen manns eiendom. I dette tilfelle riktignok på en måte hvor symbolverdien var høyere enn den økonomiske verdien, men slikt hærverk er og blir respsktløs oppførsel.

Hvis noen ikke forstår poenget så kan de bare sende meg adressen sin. Jeg kommer gjerne over en tur med en liten kniv og risper inn noen hakekors og "horekunde" i lakken på bilen deres. Og argumenterer etterpå med at dette er jo tross alt snakk om ganske lite lakk, hvor mange kroner koster så lite lakk egentlig? Så kanskje man bedre forstår hva symbolske verdier er. Det er ikke fritt fram å ødelegge andres tinger, så enkelt er det. Det er rent flaut at noen klart gir uttrykk for at de ikke forstår såpass.

Kanskje kunne man ha satt opp et skilt ved brua på kampdager, hvor det står at området er videoovervåket, og at all uakseptabel oppførsel vil bli politianmeldt? Den som følger litt med bør jo vite nå at så er tilfellet uansett.

 

---------------------------

Har man sagt a
har man sagt a.
- Jan Erik Vold


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340