Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

stjernengutt

Landslagsspiller
Ble medlem: 31 aug 05
Innlegg: 826

Lagt til: 03 jul 08, 15:48

Floot, overaskende og utelukkende positivt att du ikke klikker mentalt, men skriver på en seriøs måte. Respekten øker da, og viljen til ikke å gå i sandkassen øker.

Takk for fint svar Schpa84.

Aller først, om det er slik att du føler att jeg er etter deg på forumet, så ber jeg selvfølgelig om unnskyldning for det. Slik skal det ikke være. Men det er ikke for att jeg spesielt er ute etter deg eller noe, heller att dine innlegg rører ved noe i meg og skaper ett engasjement. Men jeg skal tenke over det, og ta det du sier nå på alvor. Vi er nok uenige i mye, men det betyr ikke att jeg ønsker å være drittsekk.

Så til min kommentar. Jeg mente selvfølgelig ikke, att kvinner ikke skal være på PHfeltet. Der er de selvfølgelig hjertelig velkommen og ønsket. Jeg mente med kommentaren, att vi kan ikke la andre diktere hvordan vi skal ha det på stadioen og i byen før og etter kamper. Like selvfølgelig som att vi kan ikke slutte å sette oppvimpler, selv om noen grupperinger ikke liker synet av det.

Men jeg er helt enig med deg i, att politiet burde være mer strategisk plassert, og att det er deres annsvar å ivareta sikkerheten.

Jeg tror deg også når du sier att iskoboys er greie gutter. Har vært ung, full og gjort alternative ting selv jeg. Jeg gikk også over brua, møtte gjengen, og følte meg på ingen som helst måte truet. Så selv har jeg ingenting i mot disse som personer. Selv om jeg kanskje ikke er enig i alt de skriver på sidene sine, betegner jeg dem ikke som drittsekker alle som en. Jeg kjenner ingen av dem.

---------------------------

1. Prio Stjernen
2. Pri FFK
3. Fârjestad
4. ManU


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340