Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

vedkasse

Knøttespiller

Ble medlem: 30 okt 05
Innlegg: 63

Lagt til: 01 jul 08, 17:39
Endret: 01 jul 08, 17:42
Endret av: vedkasse

Opprinnelig postet av Lemmy

Men Vedkasse, om Jens G Best sa fra til disse "supporterne" eller ikke er vel irrelevant for denne saken? Det som betyr noe her er at enkelte personer, medlemmer av Klanen eller ikke, etter hva som blir beskrevet har oppført seg på en måte som er uakseptabel. Da driter jeg i om de er medlemmer av Klanen, Plankehaugen eller ikke.

Hvis de har ødelagt opplevelsen for mange mindreårige, slått flere mennesker i ansiktet og kommet med stygge kommentarer til en kvinne fordi hun nettopp er kvinne, så er det vel det som er viktig i denne saken? At de har gjort noe som er uakseptabelt og som bør få en konsekvens, ikke om forbigående sa fra til dem.

Håper du kan svare på en saklig og velargumentert måte, hvis ikke vet jeg ikke helt hva som er "eid" og ikke. Smile

Liker å polarisere meg som du sikkert har forstått. Synes denne overkante hetsen er latterlig.

Dette er den ene siden av saken og at virkeligheten er så hard som det blit påstått tviler jeg sterkt på. Derfor spøkte jeg litt. Men ja, skal være saklig videre.

Har de ødelagt opplevelsen til mange mindreårige er det direkte stusselig. Har de slått flere mennesker i ansiktet(var det ikke bare denne ene Jens G Best?) er det også stusselig. Har de kommet med stygge kommentarer til en kvinne pga hun er kvinne er det direkte uakseptabelt(men igjen, er det stygt å si at fotball er for menn?).

Jeg har kommet langt i livet mitt på bakgrunn av å være kritisk mot alt. Jeg kan med 99% sikkerhet slå fast at denne historien ikke er en fasit av hendelsen. Skulle gjerne likt å se hva de "siktede" har å si.

Må for øvrig si meg 100% enig i innlegget til AZUL

---------------------------

Frihet for Ultras
Mot den moderne fotball
Fuck NFF
Leve engasjementet!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f