Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

schpa84

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 okt 04
Innlegg: 777

Lagt til: 07 jun 08, 18:52

Opprinnelig postet av Holters
Nå var det buiscuitman88, etterfulgt av Supere NTM, som brukte dette som argument mot at Lars29. Det er altså to BRH-boys som forsøkte å flisespikke seg ut av poengene til Lars29. Ingen har nemlig sagt at man bare skal bruke "rene norske ord", som du påstår, men at sangene bør være på norsk (slik Lars29 skrev). Supporter norsk. Forza er ikke, men det er kanskje vanskelig å forstå for en som tror at det jeg skrev var "fantastiske faglige kunnskaper?"  Å slå opp i en ordbok tror jeg man lærer senest på videregående... Muligens før. Jeg kan ta feil.

... men det er jo søtt at du skal forsvare lillebror med nebb klør i det minste.

Alle er vel glad i broren sin, men er ikke alltid enig med han. Har ingenting å gjøre med det, men i dette tilfellet er jeg enig. Syns forøvrig du alltid er veldig negativ til alternative supportere og jeg lurer egentlig på hvorfor.

Hvis du prøver å insuiere at jeg har vanskelig for å forstå norsk faller dette på sin egen urimilghet, da jeg faktisk fikk 6 i både skriftlig og muntlig på videregående, behøver ikke slå opp ordet supporter i en ordbok jeg for å forstå betydningen av det! Forøvrig er norsk et utrolig dårlig språk å synge på. Derimot spansk, svensk og italiensk er språk som klinger og lyder godt( bare en kuriositet). Fint at du syns jeg er søt da:)

---------------------------

Rød hvit til jeg dør:)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f