Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

schpa84

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 okt 04
Innlegg: 777

Lagt til: 07 jun 08, 18:01
Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av Supreme NTM
Tilhenger er et norsk ord.

Engelsk er et av de språkene i verden med flest låneord, så da kan du slakte utallige engelske ord med den logikken. Likevel er de aller fleste i dag godt integrerte og fullt aksepterte engelske ord og uttrykk. Supporter er et låneord i det norske språket, men det er likefullt et fullverdig norsk ord som har blitt tatt opp både offisielt (skriftlig) og i den dagligdagse talen (muntlig). "Supporter" er altså et fullgodt norsk ord som du fint kan benytte. "Forza" er på ingen måter det. Det er verken tatt opp i det norske skriftspråket eller i dagligtalen, og det er i beste fall et fremmedord. Disse to ordene kan selvsagt ikke sammenlignes...

PS! Til og med nynorsk har tatt opp supporter som et fullgodt nynorsk ord.

PSS! Det å trekke frem at Brian West har en sang på engelsk som argument for å lage generelle FFK-sanger med utenlandske ord og uttrykk må vel være en av tidenes skivebommer.

Hva er hensikten med dette flisespikkeriet Holters? Supreme kom med nettopp denne kommentaren, siden andre mener vi bare bør bruke rene norske ord som stammer fra Norge. Forsto du ikke ironien i supremes kommentar eller er det bare for hovere med dine faglige fantastiske kunskaper?

---------------------------

Rød hvit til jeg dør:)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f