Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

endre

Landslagsspiller

Ble medlem: 27 mai 06
Innlegg: 1753

Lagt til: 07 jun 08, 03:19
Endret: 07 jun 08, 03:22
Opprinnelig postet av scheien

Gi noen grunner for og kaste ut "ultras" folka?

kan gi deg flere å jeg.

plankehaugen ble betraktelig mye dårligere etter de kom inn i bildet.

8 av ti jeg har snakket med gidder ikke å synge p.g.a de.

veldig mange reagerer på sangene de synger. dermed blir de oppgitt å slutter å synge.¨

tromma er det vel ikke noe vits å nevne en gang. hadde den blitt brukt til å holde takten på sangene så hadde det vært greit. men den blir brukt alt for mye.

sånn jeg ser det så må enten de få tak i nok medlemmer som kan erstatte alle som sang i plankehaugen før. eller så må de bort så vi kan få tilbake det trykket vi hadde.  


Leser du seriøst igjennom det du skriver? Mener du at 3500 mennesker sluttet å synge pga at 20 stk mente at dette var ikke godt nok? Du kommer her med ting som ikke har rot i en annen virkelighet enn din annen!
Mye av det som står over her står for sin egen urimelighet, men når du kommer med jammeret om tromma igjen, så er du på en slik skivebom at det er flaut! Jeg er utdannet musiker, har spilt trommer i ganske mange år, og er det noe jeg irriterte meg over, så var det disse folkene som økte, og økte og økte takten at det var klin umulig å holde tritt! Ja, til tider kan det være for mye, men dette gjenspeiler også mengden av folk som synger! Kan være enig at tromma ikke er helt i takt hele tida, men tromma hadde ikke vært så fremtredende som den er, hadde folk vært med å synge!

Opprinnelig postet av keiko99
Noen av mine grunner er at Ultras ikke skjønner hva supporte sanger er.
holder seg ikke til regelverket i klubben.

Og sammenhengen her er??
Du blander jo to heeeeelt forskjellige problemstillinger her! Noen er aktive og prøver å fornye litt på repertoaret, og det klager du på også?! Rart det blir krig i verden sier jeg bare!

Opprinnelig postet av keiko99
så er det at ultras fikk en utrolig lei start i FFK noe som igjen kan gjøre folk til skeptiske. Så må dere ikke glemme det var liv i fredrikstad lenge føre dere kalte dere ultras. (så da blir det feil og si: Det er vi som lager liv)  Det er nok ikke bare dere, men hvordan vi skal bli bedre ?

Dette er faktisk spot on, fra flere sider! Ja, det var liv før disse såkalte gruppene kom til syne.... Men hvorfor kom de opp? Et navn (uten at jeg skal starte jammeret igjen) Zoran! Han og Dag (ære være stemmebånd) stod for livet før diise grupperingene kom til liv, og hvis dere har problem med at disse eldre herremennene er byttet ut med litt yngre jyplinger, så sier jo det mye mer om dere enn om dem!
Beviset kom vel på Marienlyst når denne eldre herremannen gikk til angrep på den som faktisk tok seg ansvaret på å være forsanger for de som prøvde! Med fare for å gjenta meg selv, er det rart det blir krig i verden!?

Siden mange andre bruker denne termenologien, så vil jeg også si at jeg er ingen del av noen gruppering, men jeg har mer respekt for de som prøver å gjøre NOE for livet mot VÅRE spillere! Juletre/Stone Island som jeg er!

---------------------------

Nei, Rom ble ikke bygget på en dag, men den hadde vel også fått opp mer enn et par stolper i løpet av fem (?) år.
(FFK1903 om Plankehaugen.no)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340