Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bønna

Landslagsspiller

Ble medlem: 28 sep 03
Innlegg: 1261

Lagt til: 07 jun 08, 02:13
Opprinnelig postet av Lars 29


Lars 29
Kan så mye språk og har vært såpass mye ute og reist i Italia og andre steder at jeg vet at Forza ikke stammer fra Romerike, og hvis du leste hva jeg faktisk skrev, så forsto du hva jeg mente med det. Men du vet like godt som meg at dette er et ord alle kun forbinder med LSK her i Norge, derfor etterlyste jeg litt mer oppfinnsomhet. At du sammenligner dette med sangen til Brian West synes jeg blir litt søkt, da han er amerikansk og selvfølgelig kan ha en engelsk sang, på lik linje med feks Kasey Wehrman. Hadde vi hatt en italiensk spiller i FFK så kunne vi sikkert også hatt noe italiensk i en sang. Håper du ser at Forza rød hvit blir noe annet enn det.


Jeg er ikke spesiellt glad i å synge "forza" selv(selv om melodien er fet), men å koble ordet "forza" opp mot LSK, blir som at vi i Fredrikstad skulle tatt patent på ordet "ciao". Det går rett og slett ikke, samme hvor mye man måtte benytte ordet i sanger.

Opprinnelig postet av Lars 29

Jeg har sagt fra dag en at dere startet opp hele BRH på en veldig klønete måte. Dere kunne ha opptrådt på en mye smartere måte fra dag en ved å være mer inkluderende, ha et klarere budskap, jobbe tettere mot FFK og andre supportere og ha en mer ydmyk holdning. Det hadde dere tjent på, det ville vært mindre usikkerhet rundt dere som gruppe.Dere ville heller ikke blitt " trakasert" ( som dere selv har sagt ) fra folk i Fredrikstad. Du trenger ikke å være kjepphøy og snakke om bruk av masker. Det har jo dere allerede gjort. Når dere er så dumme å stille opp i bilde i Fredrikstad Blad hvor noen har skjerf som dekker ansiktet, samt at alle stiller med sladdede øyne, så blir det for meg bare dumt og veldig klønete. Hva fører det til, kun usikkerhet og splittelse. Hvorfor i hele tatt stille opp på bilde i Fredrikstad Blad når dere er redd for konsekvensene? Blir bare for dumt.Som jeg også har sagt før, hadde jeg vært medlem i BRH, så hadde jeg vært stolt av det, og ikke gjemt meg bort i avisa eller andre steder fra dag en. At du drar inn høyreekstremisme og lederhosen blir for dumt å kommentere, så dum er du ikke Bønna!


Mye kunne vært sakt og gjort annerledes fra alle sider. Vi kunne muligens opptrått mer ydmykt, men prøv å våkne opp til overskriften "Utbrytergruppe truer stadion-idyllen" uten å ha løftet en finger for å fortjene det, så skjønner du hvorfor vi er på offensiven når usaklig kritikk blir slengt i vår retning. Hadde du satt deg litt inn i F-B-saken så hadde du visst at F-B faktisk fant det bildet på internett og at vi ikke stilte opp på det frivillig. Grunnen til at vi aldri har ønsket å gå ut offentlig med ansikter og identitet kan du takke den berømte "Utbrytergruppe truer stadion-idyllen"-artikkelen. Hvem vil vel risikere å aldri få jobb i Fredrikstad pga en elendig møkka-artikkel, skrevet av en sensasjonskåt journalist?


Opprinnelig postet av Lars 29

Lars 29
Ja, kjenner VIF miljøet bedre enn de fleste og er smertelig klar over at Unge Enga er lagt ned og godt er det. De dummet seg ut gang på gang  slik at Klanen til slutt måtte ta affære, da de ikke respekterte noen regler overhodet.
Så det er Ultrasbussen med  Pervo i spissen jeg snakker om. Disse har jeg vært på turer med og har god kjennskap til. Må nok skuffe deg. Dere i BRH/RHE når ikke Ultrasbussen opp til knehasene engang. Dette er dedikerte supportere som reiser land og strand rundt i en egen buss for å støtte Vålerenga(også utlandet). De dropper ikke en 2 runde kamp i cupen og kommer med alskens unnskyldninger hvorfor man ikke var der som mange av BRH/RHE gjør, de hater bruk av tromme, de liker den engelske modellen med sang når det passer seg ( ikke synge en og samme sang i 20 min )de hopper ikke spesielt mye eller ingenting på kamper, de synes ikke bluss nødvendigvis er så tøft, de er ikke så opptatt av tostangsflagg, og de respekterer faktisk det styret i klanen sier. Så ja forskjellen mellom dere og Ultrasbussen er stor.


At vi ikke når de til knehasene er helt greit. De har holdt på siden vi ble født og har da selvfølgelig en hel del mer å slå i bordet med, men å påstå at de er og alltid har vært Klanens logrende og lydige hund er vås. Forskjellen er at de ikke har blitt motarbeidet hele veien fra 80-tallet og fram til dags dato. Har BRH droppet en 2 runde cupkamp? Sist jeg sjekket var det faktisk 7 mann som hadde tatt turen. Ikke noe imponerende tall, men vi var der. Hold deg til fakta. Og hvilke unnskyldninger kommer vi med? Er det helt dust at folk vil gjennomføre videregående skole istedenfor å stå å svette på Bislett for å få med seg 2 runde cupkampen mellom Skeid og FFK en tirsdags kveld? Skjerp deg. Hvordan de gutta har lyst til å støtte laget sitt får bli deres business, vi støtter laget vårt på vår måte, ferdig snakka.

Opprinnelig postet av Lars 29

Lars 29
Har venner i PH og kjenner mange i styret og vil ikke snakke negativt om dem, da de stiller opp og gjør mer for klubben en noen andre her inne gjør. Men det er ingen tvil om at det har vært gjort en for dårlig jobb i PH de siste årene. Supporterklubben har vokst veldig mye og er ikke lenger bare en dugnadsklubb. Savner litt personer med enda mer kompetanse og " tyngde" i ledende posisjoner som tar tak, bygger broer, og som får PH litt tilbake på det sporet vi var for noen år siden. Styret må lære seg til at man ikke bør og skal uttale seg i visse situasjoner, noe Morgan saken var et forferdelig eksempel på. PH kan og skal ikke prosedere/ta stilling i en alvorlig straffesak. At Jaran står frem etter at Morgan er dømt, og sier at han ennå ikke er skyldig når saken nok blir anket..blir bare pinlig. Morgan ble dømt, og jeg tror heller ikke at en helt uskyldig mann lar være å anke en så alvorlig sak videre uansett familiesituasjon. Men det var litt of topic.Hva dere i den nye generasjonen enn sier, så var det faktisk bra stemning før, tromme, hopping, og BRH/RHE ble til. Det er ikke kun dere som lager og har lagd liv. Men pga at ting har blitt som det nå er, litt det skillet mellom PH og BRH/RHE,  så vet jeg mange som sang før som nå ikke lenger er motivert til å synge. De vil at dette skal komme spontant, ikke føle nå seg presset til å synge. Tror det er litt det scheien mener.Der mener jeg at dere i RHE/BRH kan virke demotiverende med deres adferd. Er enig i et felt for syngende supportere bak målet og oppover, at man får et helt felt hvor alle synger tror ikke jeg skjer i Fredrikstad. Men får man trykk på midten vil også andre følge opp. Tror ikke prisen på PH-feltet alene avgjør dette.


Egentlig så bryr jeg meg ikke særlig om Morgan-saken, det er faktisk min minste bekymring når det gjelder PH.

Jeg vet at det var god stemning på PH før. Dessverre ble stemningen utestengt. Siden den dagen så har stemningen vært dårlig, i beste fall godkjent, under tvil. Om folk mener vi er demotiverende, så får de slå seg til brystkassa og starte en sang, så kan de ta seg faen på at vi blir med, ikke sutre på ffksupporter.net med statistikk som viser at "8 av 10 syns BRH er dumme".


Opprinnelig postet av Lars 29

Lars 29
Still deg spørsmålet Bønna. Hvorfor avslutter jeg med dette? Hver gang noen er uenige med dere, har en annen mening, så kommer det veldig mye oppgulp fra dere. Føler ikke at dere tåler kritikk overhodet og at alt er andres feil. Jeg tar gjerne en debatt på ting og føler alltid at jeg kan svare for meg på en saklig måte


Jeg har stilt meg det spørsmålet flere ganger etter å ha lest setningen om og om igjen. Den står fortsatt for meg som ganske fjern og barnslig.

---------------------------

Burn in hell, por favore..


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340