Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TheDude

A-lagspiller

Ble medlem: 03 nov 04
Innlegg: 402

Lagt til: 04 jun 08, 13:50

Opprinnelig postet av Husgutt
Dersom Tegstrøm får ballen på si 8 meter, og keeper og alle motspillere av en eller annen grunn skulle vært fraværende, da hadde han først mottatt ballen, brukt noen sekunder på å titte rundt, tatt et par vendinger, for så å skyte et sleivskudd som triller over mål..

SKYT BALLEN KONTANT I MÅL MED EN GANG!! Faen er lei av alt det tullet han driver med.   (beklager elendig post, blir bare frustrert

Kan vel oppsummeres med ett ord: Selvtillit. (Eller mangel på da...)

Jeg tror ikke at Tegstrøm er blitt en veldig mye dårligere spiller enn han var den første sesongen i Sandefjord, men etter en svak fjorårssesong så har han ikke det samme sjælvfortroende. Når det går en del kamper uten at en spiss scorer blir det lett en ond sirkel, der de blir redde for å gjøre feil, altså redde for å prøve, de nøler og resultatet blir at de roter bort sjanser. Dette har skjedd med spillere med større navn enn Tegstrøm, og jeg lever fortsatt i håpet om at han skal komme tilbake i det slaget han var i for et par år siden. Hvis han hadde fått en kamp fra start og levert knallspill og et par scoringer så hadde det nok løsnet for ham tipper jeg.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340