Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 14 mai 08, 09:48
Opprinnelig postet av fredrikstadpatriot

Opprinnelig postet av mysthical


Å si at Norge nå kom ned på medioker nivå blir litt feil. Vi har vært på samme nivå mer eller mindre hele VM. Er vel bare mot Tyskland og Finland vi til tider har imponert. Forskjellen på USA kampen og Canada kampen er Grotnes. Han var rett og slett mer mennekslig mot USA og da straffes Norge knallhard. Norge er rett og slett ikke gode nok og vi trenger mer flaks. Mot Canada hadde vi mer flaks en man kan forvente at man har. Men men gøy så lenge det varte

 

Som jeg skrev i det forrige inlegget (før det du siterer), det er ene og alene Grotnes vi kan takke for at vi holdt Canada til 2-1. Alle som så kampen eller har sett stats fra kampen ser det! Så det du nevner her om at grotnes var mer mensklig mot USA er jeg helt enig i!

Så får vi se da, Canada i en kvartfinale i ett VM... Ja... tror ikke det blir bare 2-1 nå for å si det sånn.. Canada kommer nok med en helt annen innstilling til denne kampen en den forrige.  Men morro så lenge det varer ja, ingen tvil om det!

 

Bare det at Norge kommer til en kvartfinale i ett vm er utrolig, men ser man på poenga til Norge fortjener vi strengt talt ikke å være der... (ja vi har flere poeng en LAtvia og Tyskland, men har 1 seier 1 uavgjort og 4 tap.... ) Det er griseflaks! Men sykt morro!!

Ikke helt enig. Synes backene var veldig gode til å gjøre jobben lett for Grotnes og. Ja Canada hadde mye skudd, dem har alltid det, men maaange av dem var ikke i nærheten av mål. Og synes ikke Latvia eller Tyskland har fortjent det noe mer enn Norge. Har sett kamper til Latvia fra grunnspillet (og Tyskland selvfølgelig siden de var i samma gruppe). Og synes de har imponert like mye som Norge. Men hvis vi hadde havna i samme gruppe som Hviterussland, så tror jeg vi kunne ha sett langt etter en kvartfinale. Flaks for oss at de ble slått ut i den andre gruppa.

Nøkkelen mot Canada er de første minuttene og førsteperioden. Står det uavgjort eller bare ett mål i minus da, tror jeg vi har en liten mulighet. Kan fort bli flashback til forrige Grotneskamp for kanadenserne.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340