Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10062

Lagt til: 18 apr 08, 12:18
Endret: 18 apr 08, 12:44
Opprinnelig postet av paco
Plankehaugen er supportergruppe nr 1 i norge,helt konge tar vare på både gamle og unge stå på videre

Enig i sistenevnte. Jeg liker faktisk den profilen Plankehaugen kjørte under Lars Thoresen. Jeg var stolt av at FFK-kamper var noe for alle, fra barn til bestemor, og at alle kunne reise på bortekamper med Plankehaugen. Det synes jeg er stilig.

Samtidig må vi helt klart ha plass til folk som ønsker å lage litt mer liv, og jeg har alltid selv vært en syngende supporter når jeg står i Plankehaugen, men lydhøre personer må bare respektere at de er en del av et større bilde. De er ikke bedre enn andre FFK-supportere. Jeg er veldig for å skape et sangfelt innad i Plankehaugen, der de mest lydhøre supporterne kan samle seg.

Egne ultrasgrupperinger har vi ikke behov for, det er viktigere å få til en sangkjerne innad i Plankehaugen, og bli enige om hvordan man skal skape liv fremover. Som jeg skrev i dette innlegget, så er det bare små nyanseforskjeller når det kommer til stemningskapning mellom "ultras" og vanlige, syngende supportere. Tromme eller ei, hoppe litt her og der, so what? Bagateller!

Jeg fatter ikke hvorfor man ikke bare kan skape liv sammen i rødhvite farger, og pensjonere ultrasbekledning, symbolikkbruk og annet tullball med en eneste gang. BRHs fremste bidrag har vært å skape splittelse fremfor samhørighet, og det trenger vi ikke.

Nei, få på plass en tydelig leder av Plankehaugen med medietekke (som Lars Thoresen var). Få tilbake Zoran som forsanger. Lag et sangfelt for de mest lydhøre supporterne, og utvikle den kulturen som virkelig gjorde at Plankehaugen faktisk kunne sammenlignes med de beste supportergruppene her til lands.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340