Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Husgutt

Landslagsspiller

Ble medlem: 08 aug 04
Innlegg: 4381

Lagt til: 12 apr 08, 22:01

Utrolig deilig med seier!! Men hva i helvete gjør Ophaug på scoringa til RBK?  Ser i reprisen at han ruser framover på banen helt uten mål og mening og lager kjemperom for RBK.. og Piroja som bare signaliserer at han har kontroll og lar ballen gå rett til Kone?  KJipt at gutta blir feige etter scoringen, men det tror jeg retter seg framover. Tror det var viktig for selvtillitten i laget at det kom en borteseier så tidlig i sesongen. At det var mot RBK er heller ingen ulempe akkurat..

Også utrolig klønete av Wallace ved straffa. Men idag syns jeg han var god offensivt, ihvertfall i 1 omgang. Og LASSE STAW!!! Seriøst, hvor sykt imponert jeg er over den gutten. Redninga på sjansen til Traore (?) var enorm!

Og en ting er ihvertfall sikkert. Vi vinner ALLTID når Ramberg scorer... Start borte i 05, cupfinalen i 06 og nå mot RBK.. Nå spørs det vel om han scorer noe mer i år.

Nå gjelder det bare å omstille seg til B/G kampen, ellers går vi på trynet da.. Har vi egentlig vunnet 3 kamper på rad i TL?  Jeg tror ikke det, men syns det er på tide!

---------------------------

RHE- Ultrasmentalitet- www.rodhvitelite.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340