Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 09 apr 08, 16:28
Opprinnelig postet av kanogvetalt
Opprinnelig postet av RuneT
. Et samarbeid mellom klubbene ser jeg derimot ikke. Det ville vært som om Vålenga og Lillestrøm skulle samarbeidet, og sånt funker dårlig!

LSK og VIF har begge vært i tippeligaen stort sett siden den startet. Sarpsborg har som best hårfint klart å holde plassen i adecco. Sammenligningen er helt absurd.

Sammenligningen er perfekt den. Bare for noen år siden var fredrikstadfotballens fremtid en meget dyster affære. Tyve år uten toppfotball i byen, intern uro, feiling gang på gang, ja, det var lite som tydet på at vi i 2008 skulle være en veletablert toppserieklubb.

Mener du da, og dette kan direkte relateres til ditt nå lite gjennomtenkte forslag, at vi på den tiden heller skulle samarbeide med Moss? At vi skulle "innse nederlaget en gang for alle", og bare overlate hele hegemoniet til Mossefotballen?

Stort sett alt her i verden opplever konjunkturer, og Sarpsborgfotballen sliter, men også den er i fremgang. Etter at Fredrikstad tok turen opp i TL har Sparta sett ringvirkningene av dette. De overtar stadig spillere som ikke lenger er gode nok for Fredrikstad, men som kanskje har etablert seg her nede, og kvier seg for å flytte på seg.

Nei, det er langt sunnere for fotballinteressen i Østfold, samt her i byen, å ha noen lokale lag vi kan stride litt med. Det er faktisk en grunn til at lokaloppgjør er de oppgjørene som trekker flest tilskuere, og kanskje kan vi oppleve å se både Fredrikstad, Moss og Sarpsborg i Tippeligaen samtidig. Det er faktisk ikke urealistisk. (Moss kan være der allerede i 2009).

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340