Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 04 apr 08, 06:06

Opprinnelig postet av Kent
A-landslaget bør derimot være forbeholdt de beste spillerne og Tarike er foreløpig ikke blandt de 3-4 mest målfarlige spillerne med Norsk pass.

Tja, hvem i utlandet er det du rangerer høyere enn Tarik? Carew og Nevland? Ser vi på Tippeligaen, så hadde Tarik fire norske spillere foran seg på toppscorerlisten i fjor. Helstad (22 mål), Steffen Iversen (13 mål), Moldskred (12 mål) og Sundgot (10 mål).

Tar vi vekk straffene så har Iversen ni mål (det samme som Tarik) og Sundgot ni mål. Da er det kun Moldskred (med en kanonhøst han mest sannsynlig aldri opplever igjen) og Helstad som scoret flere mål i fjor. Jeg regner Carew som den beste spssen, en ideell partner til han må da være noe som er stikk motsatt. Hva er vel da bedre enn en ung driblefant på 120 cm?

Nevland fortjener kanskje flere sjanser på landslaget, ettersom han har blitt brukt på midtbanen av Hareide mye når han først har fått sjansen. Helstad bør spille ettersom han muligens er den sikreste avslutteren, selv om han ikke har imponert voldsomt på landslaget. Iversen og Sundgot blir litt for like Carew i spillerstillen. Eller, Carew overgår egentlig dem begge. Han har egenskapene til disse, pluss en hel del mer. I Tarik får vi en kontrast til lørenskoggiganten!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340